Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Νεράιδα του νερού και έρωτας


Βασίλης Κωστόπουλος, "Νεράιδα του νερού και έρωτας", σπουδή (λεπτομέρεια από το έργο του Herbert Draper, The capture, χ.χ.), 2014, λάδι σε καμβά, 65εκ. x 60εκ.
 Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Dirty dance

 

Ρούλα Μερτζέλου, "Dirty dance", σπουδή (από το ομότιτλο έργο του Pedro Alvarez), 2014, λάδι σε καμβά, 70εκ. x 50εκ.
 Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Οι πίνακές μας στην Έκθεση... #2

 

Οι αναρτημένοι πίνακες - πέντε ελαιογραφίες σε καμβά- του Νίκου Παπασταματίου.
 Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση 


Οι αναρτημένοι πίνακες - πέντε ελαιογραφίες σε καμβά- της Ιζαμπώ Πιζάνη.
 Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση 


Οι αναρτημένοι πίνακες - πέντε ελαιογραφίες σε καμβά- της Ρούλας Μερτζέλου.
 Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

Οι πίνακές μας στην Έκθεση... #1


Οι αναρτημένοι πίνακες - δύο ελαιογραφίες σε καμβά- του Βασίλη Κωστόπουλου.
 Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση 

 

Οι αναρτημένοι πίνακες - τρεις ελαιογραφίες σε καμβά- της Μάγδας Ζήσου.
 Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση


Οι αναρτημένοι πίνακες - πέντε ελαιογραφίες σε καμβά- της Ράνιας Καλογιώργα.
 Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Από τα εγκαίνια της Έκθεσης...
Φωτογραφίες από τα εγκαίνια του Festival που έγιναν από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη στις 5 Μαϊου 2014 και από τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, που έγιναν στις 12 Μαϊου 2014 από τον Αντιδήμαρχο Αμαρουσίου κ. Νίκο Πέππα, με την παρουσία του ζωγράφου κυρίου Γιώργου Σεκόφσκυ, των συμμετεχόντων  "μαθητών"-εκθετών και πλήθους φιλοτέχνων και μη επισκεπτών. Μεταξύ των άλλων εκτίθενται 150 έργα - ελαιογραφίες και ακρυλικά - από 40 και πλέον εκθέτες των εργαστηρίων (τμημάτων) του Γιώργου Σεκόφσκυ (δες κι εδώ).

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Ομαδική μας έκθεση ζωγραφικής

                              

Μια περιήγηση στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στα οποία δίδαξε o ζωγράφος Γεώργιος Σεκόφσκυ τη χρονιά 2013-2014. Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Aμαρουσίου, 5-15 Μαϊου 2014. Μια μικρή περιήγηση στα εκθέματα όλων των περιπτέρων, που συμμετέχουν στο Maroussi Art People Festival, δείτε τη εδώ.

Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Maroussi Art People FestivalΓια δέκα ημέρες,  από 5 έως 15 Μαΐου 2014, στον εκθεσικό χώρο Maroussi HELEXPO (Κηφισίας 39) τα μέλη των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου θα επιδεικνύουν τις δημιουργίες τους και το ταλέντο τους σε μία γιορτή ανοικτή για όλους! Τα εγκαίνια του Maroussi Art People Festival  θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 5 Μαΐου στις  6 το απόγευμα από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. Περισσότερα εδώ. Κι όπως πολύ ορθά παρατηρεί η ζωγράφος Ελεάννα Μαρτίνου (δες εδώ) "έχουμε τη χαρά και τη μοναδική ευκαιρία για μια ομαδική έκθεση δωρεάν σε έναν εξαιρετικά όμορφο χώρο, που μας παραχωρεί το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, με ελάχιστη χρηματική συμβολή του κάθε δημότη και ετεροδημότη [μαθητή...] για τέτοιου υψηλού επιπέδου δραστηριότητες".